Amenajare hoteluri și pensiuni - soluții complete

DACCA Group Trade are experiență în amenajarea completă a celor mai variate tipuri de spații și de imobile, de aceea vă poate oferi soluții practice, moderne și performante pentru amenajarea camerelor hotelului sau pensiunii. Amenajarea interioară a unui hotel este o adevărată provocare, pentru că soluțiile de design interior alese trebuie să țină seamă de eleganța interioarelor, de confortul de care se vor bucura oaspeții, dar și de durabilitatea și eficiența investiției.

Amenajare hotelieră: pardoseli, mobilier, placări și tapet pereți, soluții acustice, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni:

PARDOSELI - pentru fiecare proiect de amenajare interioară hotelieră propunem variate tipuri de pardoseli, de la mochetă și covoare rezistente la trafic intens, cu design personalizat sau modele din colecțiile celor mai apreciați producători de pardoseli, la pardoseli tip Bolon, Flotex, la parchet stratificat, sau pardoseli naturale din marmoleum, precum și pvc - tip covor sau LVT.
 
Toate variantele pentru amenajarea de hoteluri sau pensiuni pot fi sub formă de role, dale sau modulare, fapt ce permite abordări de amenajare a spațiilor funcționale, non-monotone și moderne. Pentru amenajarea pereților, putem opta între placări naturale din plută 3D, din bambus, din lemn stratificat sau diferite tipuri de tapet personalizat marca Intuitive sau colecțiile unor producători renumiți.
 

MOBILIER - vă propunem colecții de mobilier de cea mai înaltă clasă, cu mese și scaune, canapele și fotolii pentru zona de recepție, restaurant, sala de evenimente, sala de conferințe, bar, club sau cafenea. Colecțiile alese pentru amenajarea de hoteluri sau pensiuni se remarcă prin originalitate, personalitate și inovație, fiind realizate de unele din cele mai prestigioase branduri din domeniu: Kartell, ISKU, DeVorm, Cane Line, Soft Line, Chairs & More, Ply Collection. Materialele utilizate pentru realizarea mobilierului și scaunelor sunt: lemn masiv, MDF, metal, lână, marmură, piele, diverse țesaturi, pentru a realiza finisaje de cea mai înaltă calitate. 


TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - colecțiile noastre de plută, bambus, tapet colecții sau personalizat marca Intuitive vă prezintă soluții dintre cele mai creative pentru decorarea pereților, cu materiale naturale, rezistente, estetice și funcționale. 
 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate pentru amenajarea de hoteluri sau pensiuni deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic. Mobilierul acustic este recomandat în orice tip de spațiu în care sunt prezente mai multe persoane ce desfașoară activități diverse, reduce impactul zgomotelor, crește capacitatea de concentrare, sporește eficiența activității desfașurate în spațiile respective. Mobilierul acustic este realizat din materiale cu proprietăți speciale și prezintă marele avantaj că se instalează cu ușurință în spațiul existent fără a fi nevoie de lucrări speciale de construcții. 

 

CORPURI DE ILUMINAT - colecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace, ideale pentru amenajarea de hoteluri, pensiuni sau alte tipuri de spații din domeniul HoReCa. Designerii italieni și scandinavi știu să îmbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul într-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali.   

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca