Hoteluri, pensiuni, unități de cazare: soluții amenajări interioare

DACCA Group Trade are experiență în amenajarea completă a celor mai variate tipuri de spații și de imobile, de aceea vă poate oferi soluții practice, moderne și peformante pentru amenajarea hotelului sau pensiunii. Amenajarea interioară a unui hotel este o adevărată provocare, pentru că soluțiile de design interior alese trebuie să țină seamă de eleganța interioarelor, de confortul de care se vor bucura oaspeții, dar și de durabilitatea și eficiența investiției.

Amenajare hotelieră: pardoseli, mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni:

PARDOSELI - pentru fiecare proiect de amenajare interioară hotelieră propunem variate tipuri de pardoseli, de la mochetă și covoare rezistente la trafic intens, cu design personalizat sau modele din colecțiile celor mai apreciați producători de pardoseli, la pardoseli tip Bolon, Flotex, la parchet stratificat, sau pardoseli naturale din marmoleum, precum și pvc - tip covor sau LVT.
 
Toate variantele noastre pot fi sub formă de role, dale sau modulare, fapt ce permite abordări de amenajare a spațiilor funcționale, non-monotone și moderne. Pentru amenajarea pereților, putem opta între placări naturale din plută 3D, din bambus, din lemn stratificat sau diferite tipuri de tapet personalizat marca Intuitive sau colecțiile unor producători renumiți.

 

MOBILIER și SCAUNE - vă propunem colecții de mobilier de cea mai inaltă clasă, cu mese și scaune, canapele și fotolii pentru zona de recepție, restaurant, sala de evenimente, sala de conferințe, bar, club sau cafenea. Colecțiile noastre se remarcă prin originalitate, personalitate și inovație, fiind realizate de unele din cele mai prestigioase branduri din domeniu: Fritz Hansen, Bolia, Cane Line, Soft Line, Chairs & More, Ply Collection. Materialele utilizate pentru realizarea mobilierului și scaunelor sunt: lemn masiv, MDF, metal, lână, marmură, piele, diverse țesaturi, pentru a realiza finisaje de cea mai înaltă calitate. 


CORPURI DE ILUMINAT - colecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace.
Designerii scandinavi știu sa imbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul intr-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt: Bsweden, Bolia și Blond.   


TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca