Amenajarea unei camere de hotel

Confortul, designul și funcționalitatea sunt principalele aspecte de care trebue să ținem seamă în amenajarea interioară a unui hotel, fie că vorbim de recepție, de holuri și scări, de restaurant și zonă pentru servirea micului dejun sau pentru amenajarea unei camere de hotel.

Soluțiile de amenajare și design interior pentru camera de hotel vor ține seamă de eleganța interioarelor și de specificul acestora, fie că sunt spații de relaxare sau camere de cazare, de confortul de care se vor bucura oaspeții, dar și de durabilitatea și eficiența investiției.

Servicii amenajări interioare pentru hotel - camere de cazare

Pentru fiecare proiect de design interior pentru camera de hotel propunem variate tipuri de pardoseli cu design personalizat sau modele din colecțiile celor mai apreciați producători de pardoseli, mobilier, scaune, corpuri de iluminat si textile. Varietatea pe care o oferim cuprinde de la pardoselile tip Bolon, la mochetă rezistentă la trafic intens dar în același timp confortabilă, parchet din lemn masiv sau stratificat, covoare țesute, tapet, plută 3D, mobilier custom sau standard, fotolii, scaune, canapele, practic o soluție completă de amenajare.

Pentru amenajarea interioară a unui hotel și a camerelor de cazare recomandăm pardoseli rezistente la volum de trafic ridicat și la murdărire, ignifugate și cu o bună absorbanță fonică. Foarte potrivită pentru designul interior al unei camere de hotel confortabilă și primitoare este o mochetă de calitate, cu design personalizat, ușor de curățat și de întreținut pe termen lung.


PARTENERI Dacca