Amenajare interioară pentru cazinouri


Experiența de care dispune echipa DACCA Group Trade în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale precum baruri, cafenele, cluburi și cazinouri ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață.

Soluții complete de amenajare pentru cazinouri și cluburi exclusiviste

Spații de lux destinate petrecerii timpului liber într-un mod agreabil, cazinourile și cluburile exclusiviste oferă servicii de top într-un ambient relaxant și pretențios. Pentru amenajarea cazinoului trebuie să alegem o pardoseală specială: luxoasă și de bun gust în același timp, ce oferă o senzație de confort, rezistentă la trafic intens, ignifugată și cu o bună absorbanță fonică. Putem opta pentru o mochetă de foarte bună calitate, cu design personalizat, durabilă și ușor de înteținut.
 
MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT - vă propunem mobilierul marca Bolia, care este în primul rând o companie de designeri scandinavi, ce crează și realizează obiecte la comandă, în mare parte handmade. BOLIA este în primul rând despre sufletul pus în colecțiile unice, originalitate, personalitate și inovație. Materialele din care este realizat mobilierul este: lemn masiv, metal, lână, marmură, piele. ProduseleBolia au finisaje de cea mai înaltă calitate și tind către perfecțiune.

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca