Amenajare spații exclusiviste - cazinouri, cluburi și săli de jocuri


Experiența de care dispune echipa DACCA Group Trade în amenajarea durabilă și eficientă de spații exclusiviste, precum baruri, cafenele, cluburi și cazinouri ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață.

Soluții complete de amenajare spații exclusiviste - cazinouri, cluburi exclusiviste și sali de jocuri

Spații de lux destinate petrecerii timpului liber într-un mod agreabil, cazinourile și cluburile exclusiviste oferă servicii de top într-un ambient relaxant și pretențios. Pentru amenajarea de spații exclusiviste în cazinouri trebuie să alegem o pardoseală specială: luxoasă și de bun gust în același timp, ce oferă o senzație de confort, rezistentă la trafic intens, ignifugată și cu o bună absorbanță fonică. Putem opta pentru o mochetă de foarte bună calitate, cu design personalizat, durabilă și ușor de înteținut.
 
MOBILIER în aceasta categorie vă propunem mese, scaune, fotolii, canapele, special create pentru amenajarea acestor spații. Mobilierul poate fi ales din colecțiile standard sau realizat la comanda conform proiectului. Produsele pentru amenajarea spațiilor exclusiviste au finisaje de cea mai înaltă calitate unele pot fi customizate.

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic.

TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - pentru pereti se poate alege un tapet personalizat Intuitive, tapet colectii tematice dar si placari gen lemn, pluta 3D, bambus, LVT. 

CORPURI DE ILUMINAT - colecțiile de corpuri de iluminat pentru amenajarea spațiilor exclusiviste sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace. Designerii scandinavi știu sa imbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul intr-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali. 

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca