Amenajare interioară mijloace de transport maritim

Cu o experiență vastă în domeniul amenajărilor, DACCA Group Trade dispune de soluțiile și produsele care îndeplinesc cele mai stricte cerințe în domeniul amenajării mijloacelor de transport maritim, rutier sau transport aerian.

Firmă amenajare interioară a mijloacelor de transport

Pardoselile alese pentru amenajarea interioară navelor maritime sau fluviale trebuie să fie, în primul rând, certificate pentru transportul maritim. Totodata este foarte important să fie rezistente la uzură și să fie antiderapante și să respecte normele referitoare la transportul maritim.

Recomandăm, pentru amenajarea navelor maritime sau fluviale, mocheta țesută din lână și poliamidă, modele de colecție sau cu design personalizat. Pentru amenajarea mijloacelor de transport naval de lux, precum nave de croazieră sau yahturi, recomandarea noastră este mocheta țesută Axminster, care are certificările necesare pentru un astfel de spațiu.

Noi vă ajutăm să alegeți corect materialele pentru amenajarea mijloacelor de transport naval, rutier sau aerian, precum și montarea acestora. Prin parteneriatele pe care le avem cu producătorii de pardoseli pentru spații industriale și alte spații cu trafic intens, vă putem furniza, direct de la producător, pardoseala de care aveți nevoie.
 
PARTENERI Dacca