Amenajare interioară supermarket și centru comercial prin soluții inovatoare

Centrele comerciale mari, așa cum este un supermarket sau un mall, se definesc prin suprafața mare și traficul foarte intens, pe o durată de aproape 12 ore zilnic. De aceea, amenajarea interioară a unui supermarket va ține seama de necesitatea unor pardoseli foarte rezistente la trafic intens și la murdărire.

Este important ca pentru amenajarea interioară a spațiilor comerciale să alegem pardoseli antiderapante, rezistente la trafic intens precum și la acțiunea produselor de curățare și igienizare.

Servicii amenajări interioare supermarket și centru comercial 

Firma de amenajări și design interior Dacca vă oferă servicii de amenajari interioare a unui supermarket sau un centru comercial în toate etapele proiectului, de la realizarea proiectului și alegerea celor mai potrivite produse de amenajare, până la furnizarea materialelor direct de la producător și montarea acestora. 

Prin parteneriatele pe care le avem cu producători noștri de mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, corpuri pentru depozitare, separatoare acustice mobile, toate acestea realizate cu tehnologii inovatoare, vă putem furniza nu doar materialele necesare ci și soluții inteligente.
PARTENERI Dacca