Amenajarea interioară a magazinului de electronice și electrocasnice

Amenajarea interioară a magazinului de produse electronice și electrocasnice trebuie să fie aproape la fel de atractivă ca cele de fashion. Trebuie să fie elegante și luminoase, spațioase și primitoare, confortabile și silențioase. Firma de amenajări și design interior Dacca dispune de experiență în domeniul amenajării interioare de magazine de electronice și electrocasnice, spații comerciale și showroom-uri. Astfel, vă poate oferi toate serviciile ce țin de amenajarea spațiului și alegerea celor mai potrivite produse de amenajare.

Servicii amenajări interioare magazin de electronice și electrocasnice 

Pentru amenajarea unui magazin de electronice și electrocasnice, recomandăm pardoseli personalizate, rezistente la trafic intens și la murdărire. 

Prin parteneriatele pe care le avem cu producători noștri de mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, corpuri pentru depozitare, separatoare acustice mobile, toate acestea realizate cu tehnologii inovatoare, vă putem furniza nu doar materialele necesare amenajării interioare a magazinului de electronice și electrocasnice ci și soluții inteligente.
PARTENERI Dacca