Amenajare și design interior pentru școală, liceu sau universitate

Tipurile de interioare pe care le găsim într-o instituție de educație și învățământ, precum școală, liceu sau universitate sunt variate, iar amenajarea acestora trebuie adaptată la specificul fiecărui spațiu. Sala profesorilor și sălile de clasă, biblioteca și sălile de lectură, spațiile de luat masa și sala de sport sau laboratoarele școlare sunt câteva dintre spațiile din școală, liceu sau universitate, și care necesită soluții de amenajare moderne și durabile, adaptate nevoilor elevilor și studenților, dar și profesorilor.

Pardoseli pentru amenajare spații destinate educației și învățământului

Pardoselile recomandate pentru amenajare școală, liceu sau universitate variază în funcție de functionalitatea încăperilor, însă putem să prezentăm câteva dintre acestea: linoleumul, covoarele antiderapante din vinil sau pvc, Flotexul.

Aceste pardoseli pot fi folosite în amenajarea de spații cu trafic intens, destinate educației și învățământului, datorită proprietăților antistatice, conductive, antifungice și antiseptice. De asemenea, au un grad ridicat de absorbanță fonică, sunt antiderapante și rezistente la acțiunea agenților chimici din soluțiile de cutățat și igienizare.

DACCA Group Trade oferă servicii complete de amenajare și design interior pentru școală, liceu sau universitate, de la proiectare și furnizarea produselor necesare amenajării, până la implementarea proiectului.
PARTENERI Dacca