Amenajare și design interior pentru școală, liceu sau universitate

Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul educației și al învățământului – de la amenajarea de școli și licee sau universități, la grădinițe și creșe.

Tipurile de interioare pe care le găsim într-o instituție de educație și învățământ, precum școală, liceu sau universitate sunt variate, iar amenajarea acestora trebuie adaptată la specificul fiecărui spațiu. 
 

Amenajarea spațiilor din școală, liceu, universitate

Sala profesorilor și sălile de clasă, biblioteca și sălile de lectură, spațiile de luat masa și sala de sport sau laboratoarele școlare sunt câteva dintre spațiile din școală, liceu sau universitate. Amenajarea specializată a acestor spații necesită soluții moderne și durabile, adaptate nevoilor elevilor și studenților, dar și profesorilor.
 
DACCA Group Trade oferă servicii complete de amenajare și design interior pentru școală, liceu sau universitate, de la proiectare și furnizarea produselor necesare amenajării, până la implementarea proiectului, de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.

Pardoselile recomandate pentru amenajare școală, liceu sau universitate variază în funcție de functionalitatea încăperilor, însă putem să prezentăm câteva dintre acestea: linoleumul, covoarele pvc antiderapante, LVT, Flotex sau mocheta. Aceste pardoseli pot fi folosite în amenajarea de spații publice cu trafic intens, destinate educației și învățământului, datorită proprietăților lor antistatice, rezistentei la trafic intens și la foc.

Mobilierul pentru școli este creat pentru a răspunde nevoilor și activitătilor care au în centru copii și activitătile lor, fie că sunt activități individuale, de grup sau interactive. Dacca oferă soluții de mobilier și dotări școlare în special pentru spațiile comune, interactive și pentru zonele de socializare. 
PARTENERI Dacca