Amenajare și design interior pentru centre culturale și de educație

Amenajarea centrelor culturale necesită o atenție deosebită, pentru că sunt vizitate zilnic de un număr mare de persoane, dar și pentru că este un loc ce trebuie să impună printr-o atmosferă de foarte bun gust, prin liniște și căldură, confort și condiții pentru studiu și informare.

Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul cultural și educație – de la amenajarea de biblioteci, amfiteatre, centru culturale, la școli și licee, grădinițe și creșe.

Servicii de amenajări interioare – soluții speciale pentru centre culturale

Pardoselile pentru amenajarea centrelor culturale trebuie sa fie multifuncționale, rezistente la murdarie și la trafic extrem, confortabile la pășire, ușor de curățat și de întretinut, să asigure izolație termică și fonică.

Recomandarea noastră amenajări interioare de spații cu trafic intens, precum centrele culturale, este pardoseala Flotex, realizată de Forbo, din material textil întărit cu fibre de sticlă. Flotex este o pardoseală extrem de rezistentă la trafic intens, antiderapantă şi cu o bună absorbanță fonică și termică. Datorită tratamentului antibacterian Sanitized®, Flotex-ul nu reţine mirosurile neplăcute, bacteriile şi mucegaiul. Pardoseala Flotex atrage şi reține alergenii şi praful în interior, până la curăţarea sa.

Mobilierul pentru amenajarea centrelor culturale este creat pentru a răspunde nevoilor și activitătilor care au în centru copii și activitătile lor, fie ca sunt activităti individuale, de grup sau interactive. Dacca oferă soluții de mobilier și dotări școlare în special pentru spațiile comune, interactive și pentru zonele de socializare.
PARTENERI Dacca