Amenajare și design interior pentru bibliotecă

Amenajarea unei biblioteci sau a unei librării ține seamă în primul rând de necesitățile celor ce îi trec pragul: trebuie să fie un spațiu liniștit, cald și primitor, adecvat lecturii și studiului.
Pentru acest tip de spațiu, este recomandată amenajarea cu pardoseli cu un design modern, cu impact vizual puternic ce îi oferă unicitate, cu o bună absorbanță fonică și termică, dar și cu proprietăți antialergice și antibacteriene.

Pentru amenajarea unei biblioteci, DACCA Group Trade recomandă pardoseli moderne, realizate cu tehnologii revoluționare, precum Flotex, ce îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei, pardoseala Sarlon Acustic de la Forbo, care absoarbe eficient zgomotele, sau mocheta, ușor de întreținut și rezistentă la trafic intens.

Oferim servicii complete și personalizate, de amenajare și design interior pentru biblioteci și librării, centre culturale și instituții de educație și învățământ, de la proiectare și furnizarea produselor necesare amenajării, până la implementarea proiectului.
PARTENERI Dacca