Amenajare bibliotecă pentru școală și universitate, librărie

Amenajarea unei biblioteci dintr-o școală, a unei biblioteci publice sau a unei librării ține seamă în primul rând de necesitățile celor ce îi trec pragul: trebuie să fie un spațiu liniștit, cald și primitor, adecvat lecturii și studiului.

Soluții complete și specializate de amenajare bibliotecă școlară, sală de studiu

Pentru amenjarea bibliotecii școlare, noi recomandăm pardoselile cu design modern, cu impact vizual puternic ce îi oferă unicitate, cu o bună absorbanță fonică, dar și cu proprietăți antialergice și antibacteriene. În portofoliul de produse pentru amenajarea spațiului de bibliotecă din școală, am selectat mobilier specializat pentru biblioteci și săli de lectură sau de studiu, dar și pardoseli speciale, corpuri de iluminat sau soluții acustice profesionale.

Pentru amenajarea unei biblioteci școlare sau publice, DACCA recomandă pardoseli moderne, realizate cu tehnologii revoluționare, precum Flotex, ce îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei, marca Forbo, care absoarbe eficient zgomotele, sau mocheta, ușor de întreținut și rezistentă la trafic intens.

Mobilierul pentru amenjarea spațiului de bibliotecă din școală este creat pentru a răspunde nevoilor și activitătilor care au în centru copii și activitătile lor. Dacca oferă soluții de mobilier și dotări școlare în special pentru astfel de spații care să ofere un cadru potrivit studiului individual.

Oferim servicii complete și personalizate, de amenajare și design interior pentru biblioteci școlare, licee sau universități și librării - de la proiectarea și furnizarea produselor, până la implementarea proiectului.
PARTENERI Dacca