În proiectele noastre de amenajare cabinet medical, centru de îngrijire vârstnici, amenajare farmacie sau amenajarea unui spital ori a unei clinici, am acordat o atenție specială amenajării recepției și a sălilor de așteptare, pentru că aceste spații, la fel ca întreaga unitate medicală, trebuie să fie confortabile, bine igienizate, antibacteriene și antifungice, ușor de curățat.

Pentru amenajarea recepției sau a zonei de primire a pacienților într-o unitate medicală sau a unui cabinet medical, recomandăm folosirea pardoselilor foarte rezistente la trafic, sigure la mers chiar și când sunt umede (antiderapante), rezistente la uzură și la interacțiunea cu agenții chimici de igienizare și curățare. Pardoselile pentru recepția cabinetelor medicale sau a spitalelor trebuie să fie continue (fără rosturi), antistatice, cu tratament antibacterian, ușor de întreținut pe termen lung.

Recomandăm pentru amenajarea recepției și a zonei de primire sau de așteptare a pacienților într-un spital sau un centru de îngrijire, covoarele din pvc cu clasa de antialunecare R10, clasa de trafic 3.4/ 4.3 – comercial extrem, antistatice, rezistente la contactul cu agenții chimici, ușor de curățat și de igienizat.
Amenajarea recepției și a sălii de așteptare în domeniul medical
Amenajare cabinet medical, centru de îngrijire vârstnici, farmacie, spitale și clinici

Zonele de intrare sunt primele spații cu care intră în contact un pacient sau un vizitator, atunci când trece pragul unei unități medicale, a unui cabinet medical sau a unui centru de îngrijire pentru vârstnici.

PARTENERI Dacca