Amenajare centre de recuperare, kinetoterapie, centre de îngrijire vârstnici, soluții și tehnologii moderne

Unități de ospitalitate prin excelență, centrele de îngrijire pentru vârstnici armonizează în același complex, funcționalitățile și confortul unui hotel cu facilitățile specifice unei clinici medicale, astfel încât să ofere oaspeților condițiile unei șederi plăcute și posibilitatea de a beneficia de atenție și îngrijire medicală specializată.

Pardoseli speciale pentru amenajare centre de recuperare, centre de îngrijire vârstnici

Pardoselile folosite pentru amenajarea centrelor de îngrijire vârstnici trebuie să se plieze pe cerințele de confort și condiții sanitare optime. Recomandăm Flotexul, un material multifuncțional, foarte rezistent la trafic intens și murdărire, antialergic, antimicrobian, foarte ușor de curățat și de întreținut, bun izolator fonic și termic.

DACCA Group Trade are în portofoliul său numeroase proiecte de amenajare și design interior centre îngrijire vârstnici și unități medicale de recuperare, spitale, clinici și medicale. Echipa noastră este formată din arhitecți și designeri specializați în amenajarea de unități sanitare și avem parteneriate cu producători de pardoseli speciale și tapet antibacterian.




PARTENERI Dacca