Amenajare kinetoterapie, centru de recuperare și de îngrijire – firmă specializată

Unități de ospitalitate prin excelență, centrele de îngrijire pentru vârstnici armonizează în același complex, funcționalitățile și confortul unui hotel cu facilitățile specifice unei clinici medicale. Amenajarea unui centru de kinetoterapie, de recuperare și de îngrijire trebuie făcută cu mare atenție la toate detaliile, astfel încât să ofere oaspeților condițiile unei șederi plăcute și posibilitatea de a beneficia de atenție și îngrijire medicală specializată.


Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile pentru amenajarea de unități din domeniul medical – de la amenajarea de centre de kinetoterapie, de îngrijire și recuperare, la clinici sau spitale.

Pardoseli speciale – amenajare kinetoterapie, centre de recuperare și îngrijire vârstnici

Pardoselile folosite pentru amenajarea centrelor de îngrijire vârstnici trebuie să se plieze pe cerințele de confort și condiții sanitare optime. Recomandăm Flotexul, un material multifuncțional, foarte rezistent la trafic intens și murdărire, antialergic, antimicrobian, foarte ușor de curățat și de întreținut, bun izolator fonic și termic.

Mobilier: receptii, birouri, scaune, mobilier pentru zona de asteptare, zonele de relaxare

Mobilierul îcentrele de kinetoterapie, de recuperare si centrele de îngrijire vârstnici, trebuie să fie ergonomic ca să asigure confortul și starea de bine, pentru pacienți și pentru personalul medical. 

DACCA Group Trade are în portofoliul său numeroase proiecte de amenajare și design interior centre îngrijire vârstnici și unități medicale de recuperare, spitale, clinici și medicale. Echipa noastră este formată din arhitecți și designeri specializați în amenajarea de unități sanitare și avem parteneriate cu producători de pardoseli speciale și tapet antibacterian.

PARTENERI Dacca