Amenajare farmacii, unități medicale - tehnologii moderne, soluții sustenabile

Amenajarea interioară a farmaciilor și a unităților medicale, a centrelor de îngrijire și recuperare necesită o atenție deosebită în privința alegerii pardoselilor și soluțiilor pentru pereți, care trebuie să asigure un nivel maxim de igienă și siguranță. Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile pentru amenajarea de unități din domeniul medical – farmacii, clinici și spitale, centre de îngrijire și recuperare.

Amenajare farmacii, pardoseli rezistente, din materiale tratate antibacterian

DACCA Group Trade este pregătită să ofere soluții moderne și care respectă toate normele impuse de amenajarea de farmacii și unități medicale, produse de amenajare interioară realizate cu tehnologii de ultimă oră, din materiale antibacteriene, antifungice și antiderapante.

Pardoselile folosite pentru amenajarea unei farmacii trebuie să fie foarte rezistente la trafic intens, sigure la mers chiar și atunci când sunt umede, rezistente la uzură, antistatice, fără rosturi (suprafețe continue), fabricate din materiale tratate antibacterian și antifungic, ușor de întreținut pe termen lung.

Pentru amenajarea farmaciei, recomandăm covoarele din vinil sau pvc cu clasa de antialunecare R10, clasa de trafic 3.4/ 4.3 (comercial extrem), antistatic, rezistent la contactul cu agenții chimici de curățare și igienizare.
PARTENERI Dacca