Amenajare cabinete medicale, clinici, spitale

Cabinetele medicale individuale și cabinetele medicale din spitale trebuie să asigure atât personalului medical, cât și pacientilor, confort și siguranță, să respecte toate normele tehnice și de igienă. DACCA este pregătită cu soluții moderne de design interior și amenajare cabinete medicale, de la pardoseli speciale și mobilier antimicrobian, la soluții pentru pereți adaptate celor mai exigente criterii de igienă și siguranță.

Pardoseli, mobilier, tapet antibacterian - amenajare cabinet medical

Tapetul și pardoselile recomandate pentru amenajarea de cabinete medicale, spitale și clinici sau centre de îngrijire sunt cele cu proprietăți antibacteriene, rezistente la acțiunea compușilor chimici folosiți în mediul sanitar pentru prevenirea și eliminarea bacteriilor. Se poate opta astfel, pentru linoleum, care este o pardoseală continuă (fără rosturi), rezistentă trafic intens.

Recomandăm linoleumul 100% natural, proiectat special pentru spatii sanitare, cu o grosime de 2.5 mm în strat omogen, cu clasa de trafic comercial intens, antistatic, antibacterian, certificat ca fiind un produs sustenabil.

Mobilier pentru amenajare cabinete medicale: receptii, birouri, scaune, mobilier pentru zona de asteptare Mobilierul pentru spitale, clinici medicale sau amenajarea cabinetelor medicale trebuie să fie ergonomic ca să asigure confortul și starea de bine, pentru pacienți și pentru personalul medical.
PARTENERI Dacca