Design interior, amenajare cabinete medicale și unități sanitare

Cabinetele medicale individuale și cabinetele medicale din spitale trebuie să asigure atât personalului medical, cât și pacientilor, confort și siguranță, să respecte toate normele tehnice și de igienă. De aceea, echipa DACCA Group Trade este pregătită cu soluții moderne de design interior și amenajări pentru cabinete medicale și unități sanitare de orice tip, adaptate celor mai exigente criterii de igienă și siguranță.

Pardoseli speciale și tapet antibacterian pentru amenajare cabinet medical

Tapetul și pardoselile recomandate pentru amenajarea de cabinete medicale, spitale și clinici sau centre de îngrijire sunt cele cu proprietăți antibacteriene și antifungice, rezistente la acțiunea compușilor chimici folosiți în mediul sanitar pentru prevenirea și eliminarea bacteriilor. Se poate opta astfel, pentru linoleum, care este o pardoseală continuă (fără rosturi), rezistentă trafic intens.

Recomandăm linoleumul 100% natural, proiectat special pentru spatii sanitare, cu o grosime de 2.5 mm în strat omogen, cu clasa de trafic 3.4/ 4.2 (comercial intens), coeficient de antialunecare R9 (foarte sigur la mers), rezistent la acțiunea agenților chimici de igienizare și curățare, antistatic, antibacterian si antifungic.
PARTENERI Dacca