Design interior, soluții de amenajări interioare birouri, spații office

Eficiența și calitatea lucrului la birou depind de foarte multe aspecte, mai ales că timpul petrecut la birou este de cel puțin 8 ore pe zi, iar randamentul lucrului scade odată cu trecerea orelor, daca spațiul nu este corect amenajat. Dacca vă propune soluții moderne de amenajare, pentru obținerea unor birouri și spații de lucru eficiente, confortabile și primitoare.

Pardoseli speciale pentru amenajarea birourilor și a sediilor de companie sau instituții publice

Lumina naturală, spațiul personal pe care trebuie să îl aibă fiecare post de lucru într-o încăpere cu mai multe birouri, dispunerea mobilierului și a obiectelor de care avem nevoie (monitoare, imprimantă, telefon, bibliorafturi etc.), liniștea și ambientul familiar, dar și spațiile pentru relaxare și pentru luat masa sau sălile de ședințe sunt, de asemenea, importante pentru buna desfășurare a activității întregii companii.
 

Tipul de pardoseală pentru amenajarea birourilor și a sediilor de companie este, de asemenea, un aspect cheie, atât pentru imaginea companiei, cât și pentru confortul angalaților și al clienților, dar și pentru durabilitatea investiției.
 

Experții DACCA Group Trade recomandă, pentru amenajarea birourilor, mocheta de foarte bună calitate, de la branduri recunoscute și apreciate, cu fire scurte și foarte dese, clasa de rezistență la trafic 3.3 – comercial intens.
 

Mocheta pentru birouri trebuie să fie ignifugată, ușor de curățat, cu o bună absorbanță fonică și antialergică. La fel de eficientă, pentru un spațiu de birouri, este și pardoseala Bolon sau Flotex - o pardoseală specială, 100% impermeabilă, antibacteriană, antiderapantă şi rezistentă la pete de orice fel.
Proiecte


PARTENERI Dacca