Design interior birouri, spații office - soluții moderne de amenajări interioare

Dacca vă propune soluții moderne de amenajare pentru birouri, astfel încât spațiile de lucru să fie eficiente, confortabile și primitoare. Eficiența și calitatea lucrului la birou depind de foarte multe aspecte, mai ales că timpul petrecut la birou este de cel puțin 8 ore pe zi, iar randamentul lucrului scade odată cu trecerea orelor, dacă designul interior al biroului nu este corect.

Amenajare office, design interior birouri - pardoseli, mobilier, placări și tapet pereți, soluții acustice, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni

 
PARDOSELI - Lumina naturală, spațiul personal pe care trebuie să îl aibă fiecare post de lucru într-o încăpere cu mai multe birouri, dispunerea mobilierului și a obiectelor de care avem nevoie (monitoare, imprimantă, telefon, bibliorafturi etc.), liniștea și ambientul familiar, dar și spațiile pentru relaxare și pentru luat masa sau sălile de ședințe sunt, de asemenea, importante pentru buna desfășurare a activității întregii companii.

Tipul de pardoseală pentru amenajare și design interior pentru birouri și sedii de companie este, de asemenea, un aspect cheie, atât pentru imaginea companiei, cât și pentru confortul angalaților și al clienților, dar și pentru durabilitatea investiției.
 

Experții DACCA Group Trade recomandă, pentru amenajarea birourilor, mocheta de foarte bună calitate, de la branduri recunoscute și apreciate, cu fire scurte și foarte dese, clasa de rezistență la trafic 3.3 – comercial intens. Mocheta pentru birouri trebuie să fie ignifugată, ușor de curățat, cu o bună absorbanță fonică și antialergică. La fel de eficientă, pentru un spațiu de birouri, este și pardoseala Bolon sau Flotex - o pardoseală specială, 100% impermeabilă, antibacteriană, antiderapantă şi rezistentă la pete de orice fel.

MOBILIER - vă propunem colecții de mobilier de cea mai inaltă clasă, cu birouri, scaune de birou, mese și scaune, canapele și fotolii pentru birouri, zona de recepție,  sala de meeting și de conferințe. Colecțiile noastre pentru proiectele de design interior pentru birouri se remarcă prin originalitate, personalitate și inovație, fiind realizate de unele din cele mai prestigioase branduri din domeniu.  


TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - colecțiile noastre de plută, bambus, tapet colecții sau personalizat marca Intuitive vă prezintă soluții dintre cele mai creative pentru decorarea pereților, cu materiale naturale, rezistente, estetice și funcționale. 
 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic. Mobilierul acustic este recomandat în orice proiect de design interior pentru birouri și spații în care sunt prezente mai multe persoane ce desfașoară activități diverse, reduce impactul zgomotelor, crește capacitatea de concentrare, sporește eficiența activității desfașurate în spațiile respective. Mobilierul acustic este realizat din materiale cu proprietăți speciale și prezintă marele avantaj că se instalează cu ușurință în spațiul existent fără a fi nevoie de lucrări speciale de construcții. 
 

CORPURI DE ILUMINAT - colecțiile propuse de noi în proiectele de design interior pentru birouri sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace. Designerii italieni și scandinavi știu să îmbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul într-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt pentru corpuri de iluminat sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali.   

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

În portofoliul nostru veți găsi variate tipuri de proiecte de design interior și amenajare birouri, instituții publice sau unități medicale și instituții de învățământ, în care am folosit cele mai bune produse de amenajare interioară și concepte de design interior personalizate.

 
Proiecte


PARTENERI Dacca