Amenajări interioare birouri, spații office - instituții publice administrative

Firma de amenajări și design interior Dacca este specializată în soluții moderne, durabile și sustenabile de amenajare a instituțiilor administrative – sedii de birouri pentru primării, tribunale și judecătorii, sedii de poliție sau alte instituții. Instituții publice administrative sunt vizitate zilnic de un număr mare de persoane, de aceea amenajarea acestor spații trebuie să țină seamă de durabilitatea și confortul pe care le oferă produsele alese pentru amenajare, de rezistența la trafic intens și la murdărire a acestora.

Soluții efciente pentru amenajări interioare birouri office, instituții administrative

PARDOSELI -  noi recomandăm pentru amenajarea sediilor de birouri pentru instituțiile publice administrative sunt realizate cu tehnologii moderne, inovatoare, fie că vorbim de Flotex, un material textil întărit cu fibre de sticlă, sau de pardoseli țesute din vinil de la Bolon, rezistente la murdărire și la trafic extrem, confortabile, ușor de curățat și de întreținut. Aceste pardoseli au o durată mare de viață, nu își pierd prospețimea designului și a culorilor odată cu trecerea timpului, asigură o bună  izolație fonică. Pentru pereți se poate folosi tapet natural, cu design personalizat și proprietăți antibacteriene, ușor de întreținut și rezistent la agenții chimici din soluțiile pentru curățare.

MOBILIER - vă propunem colecții de mobilier de cea mai inaltă clasă, cu birouri, scaune de birou, mese și scaune, canapele și fotolii pentru birouri, zona de recepție,  sala de meeting și de conferințe. Colecțiile noastre se remarcă prin originalitate, personalitate și inovație, fiind realizate de unele din cele mai prestigioase branduri din domeniu: Kartell, ISKU, DeVorm, Cane Line, Soft Line, Chairs & More, Ply Collection. Materialele utilizate pentru realizarea mobilierului și scaunelor sunt: lemn masiv, MDF, metal, lână, marmură, piele, diverse țesaturi, pentru a realiza finisaje de cea mai înaltă calitate. 


TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - colecțiile noastre de plută, bambus, tapet colecții sau personalizat marca Intuitive vă prezintă soluții dintre cele mai creative pentru decorarea pereților, cu materiale naturale, rezistente, estetice și funcționale. 
 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic. MMobilierul acustic este necesar în amenajarea spațiilor office – sedii de birouri complexe, fie că vorbim de primării, tribunale și judecătorii, sedii de poliție sau de alte instituții. În aceste spații în care sunt prezente mai multe persoane ce desfașoară activități diverse, mobilierul acustic reduce impactul zgomotelor, crește capacitatea de concentrare, sporește eficiența activității desfașurate în spațiile respective. Mobilierul acustic este realizat din materiale cu proprietăți speciale și prezintă marele avantaj că se instalează cu ușurință în spațiul existent fără a fi nevoie de lucrări speciale de construcții. 
 

CORPURI DE ILUMINATcolecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace.
Designerii italieni și scandinavi știu să îmbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul într-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali.   

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

În portofoliul nostru veți găsi variate tipuri de proiecte de amenajare birouri, instituții publice sau unități medicale și instituții de învățământ, în care am folosit cele mai bune produse de amenajare interioară și concepte de design interior personalizate.
PARTENERI Dacca