Amenajare spații industriale pentru industria electronică și electrotehnică

Amenajarea spațiilor industriale pentru industria electronică și electrotehnică se face ținând seamă de o serie de reguli stricte ce țin de siguranța celor ce își desfășoară activitatea în aceste spații.

În amenajarea interioară a unor spații speciale din industria electronică și electrotehnică, cum sunt spațiile de asamblare electronică, mecatronică și centrele de date, pardoseala dedicată spațiilor industriale are un rol crucial. Reducerea generării de încărcări electrostatice este scopul principal al măsurilor de control în zonele protejate.

Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de spații industriale din domeniul industriei electronice și electrotehnice - prin utilizarea unor materiale rezistente și a unui design interior practic.

Servicii de amenajare spații industriale din industria electronică și electrotehnică

Recomandăm pardoselile pentru spații industriale ESD, conductive sau disipative, pentru proprietățile lor speciale de a conduce sarcinile electrice spre împământare, sau de a le disipa. Pardoseala conductivă Colorex EC, conţine fibre de carbon vizibile şi işi păstrează caracteristicile tehnice pe toată durata lor de viaţa, graţie tehnologiei unice de fabricaţie dezvoltate de Forbo. Pardoseala conductivă protejează suprafeţele și aparatura sensibilă, transmite electricitatea statică prin stratul său dens de artere și o descarcă la sistemul de împământare. Sistemul ESD este completat de adezivul special şi reţeaua de benzi de cupru.

Prin serviciile de amenajări interioare pentru spații industriale din industria electronică și electrotehnică firma Dacca de design interior se asigură de funcționalitatea și practicabilitatea materialelor folosite. Acestea sunt speciale concepute pentru spații industriale, sigure și rezistente. 
PARTENERI Dacca