Amenajare spații industriale pentru industria electronică și electrotehnică

Amenajarea spațiilor destinate industriei electronice și electrotehnice se face ținând seamă de o serie de reguli stricte ce țin de siguranța celor ce își desfășoară activitatea în aceste spații.
În amenajarea unor spații speciale din industria electronică și electrotehnică, cum sunt spațiile de asamblare eletronică, mecatronică și centrele de date, pardoseala are un rol crucial. Reducerea generării de încărcări electrostatice este scopul principal al măsurilor de control în zonele protejate.

Recomandăm pardoselile ESD, conductive sau disipative, pentru proprietățile lor speciale de a conduce sarcinile electrice spre împământare, sau de a le disipa. Pardoseala conductivă Colorex EC, conţine fibre de carbon vizibile şi işi păstrează caracteristicile tehnice pe toată durata lor de viaţa, graţie tehnologiei unice de fabricaţie dezvoltate de Forbo. Pardoseala conductivă protejează suprafeţele și aparatura sensibilă, transmite electricitatea statică prin stratul său dens de artere și o descarcă la sistemul de împământare. Sistemul ESD este completat de adezivul special şi reţeaua de benzi de cupru.
PARTENERI Dacca