Amenajare spații industriale – producție alimentară, textilă, producție generală

Firma de design interior DACCA  dispune de experiență în domeniul amenajărilor de spații industriale, dar și de parteneriate cu producători de pardoseli speciale, astfel că poate furniza produsele necesare implementării proiectului.
 
Amenajarea interioară de spații pentru industria alimentară sau textilă, ori alte ramuri industriale, necesită cunoașterea specificului activității de producție, dar și a spațiilor ce trebuie amenajate. Aici vorbim de laboratoare și hale de producție, de birouri manageriale sau spațiile pentru luat masa și vestiare, săli de ședințe etc.
Amenajare spații industriale pentru industria alimentară

Pentru industria alimentară, proiectul de amenajare va ține seamă, în primul rând, de necesitatea unei igiene stricte. Astfel, se vor alege pardoseli speciale, foarte ușor de curățat și de igienizat, sigure la mers și rezistente la trafic intens. Serviciile de amenajări interioare oferite de DACCA respectă normele de igienă și siguranță specifice spațiilor din industria alimentară.
 
Firma de design interior DACCA vă recomandă pentru amenjarea spațiilor din industria alimentară pardoselile pentru spații industriale din vinil sau pvc și linoleum, pentru proprietățile lor bacteriostatice și ușurința cu care sunt igienizate și întreținute. De asemenea, este nevoie de iluminat industrial eficient, pentru a asigura toate condițiile necesare desfășurării activității.

Amenajare spații industriale pentru producție textilă sau producție generală

Mediile industriale sunt aplicații în care pardoselile necesită caracteristici speciale precum: rezistența la abraziune și la trafic extrem, rezistența la suprasarcini și la contactul cu agenți chimici, rezistența la foc.
 
Pardoselile pentru spații industriale alese pentru amenajarea halelor de producție industrială trebuie să fie antiderapante, ușor de curățat și de întreținut. Recomandăm pentru aceste medii de lucru pardoselile din pvc antiderapante extrem de rezistent.
PARTENERI Dacca