Amenajare și design interior pentru sală de teatru, sală de spectacole

Ca și cinematograful, teatrul este un spațiu ce intră în categoria centrelor destinate petrecerii timpului liber și care trebuie să ofere confort, liniște și o atmosferă primitoare. De aceea, soluțiile alese pentru pardoseală, pereți și tapițerie sunt cheia realizării proiectului de amenajare interioară a unui teatru.
 
Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de centre pentru relaxare și timp liber, de la amenajarea sălilor de cinema sau de teatru, până la centre SPA sau săli de sport.

Servicii amenajări interioare sală de teatru și sală de spectacole

DACCA Group Trade are experiență în amenjarea de spații destinate relaxării și timpului liber, precum săli de spectacole sau amenajarea unui teatru.

Pentru amenajarea sălii de teatru și a scenei recomandăm pardoseli speciale, care să asigure o absorbanță fonică corespunzătoare pentru o foarte bună acustică. Trebuie să fie rezistente la trafic intens, confortabile și ușor de curățat și de întreținut. O soluție potrivită pentru o sală de teatru este mocheta de calitate, cu underlay, ce contribuie la o acustică bună și poate fi personalizată după tematica dorită.
PARTENERI Dacca