Amenajare și design interior pentru sală cinema

Cinematograful este un spațiu ce intră în categoria centrelor destinate petrecerii timpului liber și care trebuie să ofere confort, liniște și o atmosferă caldă, primitoare. Alegerea și montarea pardoselii potrivite este un aspect important în proiectul de amenajare a unui cinematograf. Recomandăm mocheta personalizată, deoarece vă permite realizarea unui interior unic, cu designul dorit și covorul pvc de trafic intens pentru zona de scaune; clasa de foc a pardoselilor trebuie să fie Bfl S1 conform normelor legale in vigoare.  Pentru pereți se utilizează mocheta și textilele ingnifugate pentru placarea panourilor acustice speciale.
DACCA Group Trade are experiență în amenjarea de spații speciale și centre pentru relaxare și timp liber, de la amenajarea sălilor de cinema sau de teatru, până la centre SPA sau săli de sport.

Pentru amenajarea sălii de cinema sau de spectacole, recomandăm pardoseli speciale, care să asigure o absorbanță fonică corespunzătoare pentru o foarte bună acustică. Trebuie să fie rezistente la trafic intens, confortabile și ușor de curățat și de întreținut. O soluție potrivită pentru o sală de cinema este mocheta personalizată de calitate, cu underlay, ce contribuie la o acustică bună, este durabilă și ușor de întreținut. 
PARTENERI Dacca