Servicii amenajări interioare pentru săli de sport, fitness și kinetoterapie

În amenajarea interioară a unei săli de sport sau sală de kinetoterapie, elementul cheie este calitatea suprafeței unde se desfășoară exercițiile fizice. De aceea, proiectul de amenajare pentru sala de sport va ține seamă de necesitățile speciale de siguranță, confort și durabilitate în alegerea pardoselilor sau a celorlalte produse pentru amenajrea interioară.

Servicii amenajări interioare pentru săli de sport, fitness și kinetoterapie

Puteți crea un mediu primitor prin amenajarea interioară a spațiului cât mai eficient și conform utilizării acestuia. De aceea vă recomandăm soluții de iluminat ce se potrivesc spațiului tău și crează o ambianță plăcută vizitatorilor.

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul amenajării de săli de sport, design interior săli de fitness și kinetoterapie. Echipa de designeri de interior cu experiență, dar și parteneriatele directe cu producători de pardoseli renumiți pe piața internațională, asigură succesul proiectelor noastre.
 
Soluțiile noastre pentru amenajarea de săli de sport, pentru sala de kinetoterapie sau designul sălilor de fitness întrunesc toate reglementările legislative în vigoare. Câteva dintre acestea sunt linoleumul 100% natural, covoarele din pvc și pardoseala antibacteriana tip Flotex.
PARTENERI Dacca