Servicii design interior pentru centru SPA, salon cosmetică și coafor

În amenajarea interioară a centrelor pentru beauty & wellness sau centre SPA, unul dintre cele mai importante aspecte de care se va ține seamă, este atmosfera, ambientul în care sunt primiți clienții și cât de bine se simt ei acolo.
 
Fie că vorbim de amenajare și design interior pentru un salon de cosmetică sau pentru un centru de înfrumusețare ce oferă toată gama de servicii, de la coafor până la manichiură și pedichiură, de amenajarea unui centru SPA care oferă masaj și terapii de relaxare sau de un centru pentru îngrijire și întreținere corporală, toate trebuie să asigure un mediu confortabil, intim, sigur și foarte primitor.

Pentru pardoseli, se pot alege soluții estetice, cu design personalizat sau de colecție, cu proprietăți antistatice, rezistente la contactul cu lichidele și agenții chimici, ușor de curățat și de întreținut.

Amenajare centre SPA, spații pentru beauty & wellness

Pentru amenajarea interioară a centrelor SPA, beauty&wellness, pardoseala recomandată este linoleumul 100% natural, antibacterian prin insăși natura sa, rezistent la trafic intens, foarte ușor de curățat și de întreținut. Totodată firma de amenajări și design interior DACCA vă recomandă colecțiile noastre de covoare pvc, care vă oferă o diversitate foarte mare de culori, texturi și designuri. In zonele ude (dușuri, băi, piscine, jacuzzi) recomandam colecțiile de pvc antiderapant, ce previn alunecarea și producerea accidentelor.
 
Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul beauty&wellness –  precum centrele SPA sau saloane de coafor și îngrijire personală. Avem experiență în găsirea celor mai bune soluții pentru pardoseli și pereți, optimizarea spațiului și realizarea unui design interior care să vă diferențieze de ceilalți.
PARTENERI Dacca