Amenajarea teraselor în industria HoReCa: Inspirație și soluții creative

Fie că vorbim despre restaurante sau cafenele, amenajarea teraselor joacă un rol esențial în atragerea și fidelizarea clienților. O terasă bine concepută poate crea o atmosferă plăcută și confortabilă oferind o experiență culinară sau de relaxare în aer liber. Pe lângă plante și elemente naturale, mobilierul are un rol foarte important în amenajarea teraselor, utilizarea materialelor naturale poate crea o atmosferă autentică, caldă și prietenoasă, care să îi facă pe clienți să revină cu drag de fiecare dată.

Alegerea mobilierului potrivit este crucială pentru a crea un spațiu confortabil și estetic plăcut. Optați pentru mobilier rezistent la intemperii, ușor de curățat și durabil în timp. Mesele și scaunele ar trebui să fie comode, ergonomice și să se potrivească stilului și conceptului restaurantului sau cafenelei. Jucați-vă cu culorile și modelele pentru a adăuga un plus de personalitate terasei.

Puteți descoperi mai jos câteva dintre propunerile noastre pentru mobilier și accesorii potrivite în amenajările de terase în anul 2023.
 

Guinea 

Cu un design modern și linii curate, scaunul Guinea se evidențiază prin forma sa ergonomică care oferă susținere și confort. Cadrul mare, din aluminiu, se combină cu materialalul textil, impermeabil pe care se poate sprijini o pernă moale, detașabilă. Un plus valoare îl aduc designului și cotierele din lemn de tec, introducând un detaliu viu, tactil. 

Disponibil într-o gamă variată de culori, este ușor de găsit o opțiune care să se potrivească perfect cu designul și stilul spațiului. Indiferent dacă optezi pentru un aspect vibrant și vesel sau unul mai subtil și elegant, găsești cu siguranță o variantă potrivită.

Tribeca 

Scaunul Tribeca de la Pedrali este o piesă emblematică de mobilier, care îmbină armonios designul contemporan cu funcționalitatea și confortul optim. Tribeca ne duce înapoi în timp cu o reinterpretare modernă a scaunelor clasice de terasă din anii '60, realizate din oțel și material țesut. Cu linii elegante și curbe fluide, scaunul Tribeca se evidențiază prin designul său atemporal și rafinat. Forma sa ergonomică și spătarul delicat oferă un suport confortabil pentru utilizator, permițându-i să se relaxeze și să se bucure de momentele petrecute în spațiu.

Scaunul Tribeca  este fabricat cu măiestrie din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate remarcabilă. Cadrul scaunului este realizat din polipropilenă, oferind rezistență la impact, rezistență la factorii externi, ușurință în întreținere, dar și o durată de viață lungă. 
 

Mona

Mona este un scaun ce poate fi folosit atât outdoor, cât și indoor, fiind o piesă de mobilier elegantă și modernă, aducând un plus valoare oricărui spațiu. Designul său rafinat îmbină armonios tradiția meșteșugului cu elemente contemporane.

Lemnul creează eleganța și căldura naturală de care terasa ta are nevoie, liniile îndrăznețe ale scaunului atrag atenția asupra spătarului și brațelor, care sunt lucrate  dintr-o singură bucată. Materialele din care este confecționat scaunul (lemn de tec și răchită de polietilenă) îl face să fie rezistent la razele UV, umezeală, coroziune și decolorare.


 

Sphera bistro table

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale mesei Sphera este simplitatea sa elegantă. Liniile curate și proporțiile echilibrate îi conferă un aspect contemporan și versatil, ceea ce o face potrivită pentru diverse stiluri de amenajare a terasei. Indiferent dacă aveți un decor minimalist sau unul eclectic, masa Sphera se va integra cu ușurință în designul dumneavoastră.
 

Un lucru pe care nu ar trebui să îl uităm în momentul amenajării teraselor ar fi iluminatul. Corpurile de iluminat outdoor au o importanță semnificativă pentru terasele restaurantelor și cafenelelor, oferind multiple beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Joacă un rol important în crearea unei atmosfere și ambianțe plăcute, pot accentua elementele de design din jur și bineînțeles, nu ar trebui să uităm de funcționalitatea lor. 


Tika Lamp

Pe lângă designul minimalist, lampa Tika se remarcă prin faptul că se alimentează cu energie solară. Ziua se încarcă de la soare, iar seara luminează puternic. Disponibilă în două dimensiuni, poate scoate orice terasă din anonimat. Cadrul metalic subțire și finisajul său elegant oferă un aspect rafinat și subtil, în timp ce elementele de lemn adaugă căldură și textură, creând un contrast plăcut.

 Nit 

Lampa Nit de la Bover Barcelona se caracterizează prin forma sa aerodinamică și liniile curate, oferind un aspect modern.Nit oferă o iluminare difuză și plăcută, creând o atmosferă relaxantă și primitoare. 

Aici poți vedea amenajarea terasei Casa Boema din Cluj-Napoca, un proiect drag nouă. 


DACCA - soluții complete de amenajare

Oferta noastră cuprinde soluții pentru pardoseli, mobilier, placări și tapet pentru pereți, soluții acustice, corpuri de iluminat, practic toată gama de produse pentru amenajarea completă a unui spațiu. Datorită unei experiențe de 15 ani, avem capacitatea de a implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, comercial, Horeca, rezidențial, medical, de învățământ ș.a.m.d. Promovam concepte sustenabile, inovative, soluții smart, ce integrează înaltă tehnologie, funcționalitate și design de cea mai bună calitate. Comandă online sau vino în noul nostru sediu și showroom din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi un univers al celor mai noi produse și soluții decorative.


PARTENERI Dacca