Modele de pardoseli Bolon care să te inspire

Pardoselile inovatoare Bolon se bazează pe un material unic, cu textură combinată, țesătură tip Jacquard, ce le oferă aspectul de covor țesut, având multiple posibilități în materie de design sau de varietate a culorilor. Modelele și patternurile ce pot fi realizate cu acest material sunt numeroase și surprinzătoare, cu posibilități generoase de personalizare - fiind disponibile în role, dale sau forme Studio. Putem spune că pardoselile Bolon urmăresc trendurile în domeniul designului de interior și le setează adesea, fiind o soluție unică de amenajare a celor mai diverse spații pentru care aspectul primează: showroomuri, spații comerciale, săli de meeting, săli de evenimente, restaurante, birouri, dar și pentru spațiile rezidențiale. 
Mai jos vă prezentăm câteva moduri de instalare a pardoselei Bolon, în orice încăpere fiind elementul central și pata de culoare.

 

 
 


 


 

DACCA - soluții complete de amenajare

Prin experiența acumulată pe piața românească începând cu 2008, DACCA are capacitatea de implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, Horeca, rezidențial, medical ș.a.m.d. Se poate livra soluția tehnică și produsele, inclusiv cu anumite contribuții pe zona de design, pentru adaptarea la spațiul disponibil. În timp, DACCA a dezvoltat parteneriate cu furnizori care pot asigura materiale pentru orice tip de amenajare, în variante personalizate sau modulare, inclusiv mobilier (scaune, mese, banchete, fotolii, pouf-uri etc.), soluții de iluminat sau panouri decorative acustice. Te așteptăm în sediul nostru și showroomul din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi o gamă largă de produse și soluții decorative.

PARTENERI Dacca