Bolon Studio


Pardoseală Bolon - amenajări, design interior

Bolon Studio poate fi conceput utilizând diverse colecții Bolon în forme precum Deco, Hexagon, Rectangle, Scale, Triangle, Wing și Wave. Combinația formelor, texturilor, culorilor în diversele tipuri de pattern, va oferi fiecărui interior o personalitate aparte.

clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant PVC NAAF M1 GreenTag FloorScore Breeam antistatic


Filtreaza culori :Bolon Studio ™ este un concept versatil și contemporan de pardoseală. Prin alegerea proprie din gama noastră de forme și combinarea acesteia cu majoritatea colecțiilor noastre de podea, conceptul poate fi folosit pentru a crea interioare frumoase și personalizate.
Bolon Studio ™ se bazează pe forme - Triangle, Deco, Plank, Hexagon, Wing, Wave si Scale. În funcție de alegerea culorii, direcția firelor și căderea luminii din cameră, modelele alese vor avea caracteristici vizuale complet diferite.
Magia colecției este capacitatea sa de a interacționa - între elementele de design, dar și între arhitect sau designer și Bolon prin intermediul instrumentului web: https://www.bolon.com/en/bolon-tile-design-tool#MYQwdgbiDOC02gDYFNYEYA+Q , un instrument in 4 pasi: alegere forma,  colectia, sensul tesaturii, dispunerea in spatiu.
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
PARTENERI Dacca