Deschidere showroom BrandsFurniture by Dacca

Dacca își mărește familia, aducând pe piață un concept indeit, showroomul BrandsFurniture.

BrandsFurniture este magazinul nostru online lansat în decembrie 2020, cu un concept nou pe piața românească, ce te introduce într-un univers al bunului gust, al ultimelor tendințe în designul interior cu o gamă completă de produse pentru orice tip de amenajare: mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, soluții acustice, decorațiuni și covoare. Este un concept axat pe câteva criterii esențiale: produse autentice, originale, calitate de top și branduri de prestigiu la nivel global din care putem aminti: Kartell, Pedrali, Kristalia, Bover Barcelona, Eva Solo, Normann Copenhagen, Louis de Poortere, Fletco, Forbo, Polyflor, Halo Design, Isku, Cube-Design, Green Furniture Concept și mulți alții.

Showroomul a avut marea lansare la jumatatea lunii iunie, iar de atunci are porțile largi deschise pentru toți arhitecții, designerii de interior și bineînțeles pasionații de design interior ce doresc să afle toate soluțiile noastre pentru proiectele de amenajare publice, spații comerciale, rezidențiale și nu numai.

                                                         

Am gândit showroomul BrandsFurniture și noul sediu Dacca, într-o clădire pe care am construit-o în cartierul Bună Ziua, pe strada W.A. Mozart, nr. 16. Pe parcusul a 2 ani am pornit de la o construcție existentă la care am realizat extindere si refațadizare, amenajare exterioră și refacerea completă a instalațiilor. În sediul nostru am implementat soluții inovatoare de finisaje și mobilier, toate din portofoliul Dacca , acestea fiind emblematice și pentru ceea ce oferim clienților noștri. Astfel, am transformat această clădire într-un spațiu perfect pentru cei care își doresc inspirație și suport în domeniul amenajării și a designului interior. De asemenea, din showroomul nostru puteți achiziționa și produse iconice pentru a da un plus de viață încăperilor în care vă petreceți timpul zilnic.  

 

         

Conceptul din interior a fost ales cu grijă, stilurile combinându-se perfect. în showroomul nostru găsiți o gamă largă de produse și materiale care se pot încadra perfect în orice proiect de amenajare.

 

                  

           Propunere zonă recepție

 

                         

    Propunere zonă de relaxare

Pentru a descoperi toate produsele pe care le avem în portofoliul nostru îți poți face o programare aici.
Așteptăm să ne cunoaștem și să te ghidăm spre soluțiile potrivite pentru locația ta!


 

 

 

 


PARTENERI Dacca