CUIB 2022- Constuiește ușor, inteligent și bine

Cel mai prestigios eveniment de Arhitectură și Design din România a avut loc la jumătatea lunii octombrie. Ne-am dorit să participăm pentru a cunoaște și a împărtăși experiențe cu unii dintre cei mai importanți arhitecți și designeri din România și nu numai.

Temele au fost diverse, la fel și participanții. S-au abordat teme actuale precum designul biofilic, cel organic sau despre sintagma „Less is more” transpusă în designul interior. Stilurile de amenajare Wabi Sabi, Japandi, Eclectic au fost unele dintre cele mai aclamate în cadrul celor 2 zile pline de prezentări. De asemenea, s-a discutat și despre cum „culorile te ajută să te exprimi și să arăți o parte din personalitatea ta” și acest lucru trebuie să fie evident și în stilul de amenajare a spațiului tău, fie el de acasă sau de la muncă.

Marco Casamonti, unul dintre cei mai mari arhitecți contemporani internaționali, a impresionat prin lucrările sale de-a lungul anilor, dar totodată și prin poveștile despre experințele avute cu beneficiarii.
 

    

Nicolo Giuliano, un mestru desăvârșit în domeniul industriei prelucrătoare de ceramică ne-a încântat privirea și simțul artistic cu lucrările sale, făcând și câteva demonstrații live.
 

   
 

Adriano Design au prezentat designul de produs adus la nivel de artă funcțională.
Bineînțeles că au fost prezenți arhitecți și designeri renumiți din România, printre care se numără: arh. Șerban Țigănaș, arh. Vlad Gaivoronschi, arh. Francoise Pamfil,Cristina Joia, Hamid Nicola Katrib și mulți alții.
 

Evenimentul a fost unul de succes, făcându-i pe toți cei din domeniu să împărtășească proiectele lor noi, idei, cunoștințe și să dezbată diferite teme de interes.


PARTENERI Dacca