O experiență inspirațională pentru viitorii arhitecți

 Zilele trecute am avut parte de o vizită din partea studenților de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Studenții au putut să vadă produsele și materialele din portofoliul nostru și să învețe despre tendințele actuale în designul interior, în special despre soluțiile acustice. 

Din dorința de a împărtăși cu ei soluțiile noi apărute, posibilități și tehnologii create pentru a dezvolta amenajări sustenabile, am încercat să le prezentăm totul într-un mod cât mai interactiv, oferindu-le acces la informații practice care să îi ajute în munca de zi cu zi. Le-am pus la dispoziție materiale din biblioteca noastră de mostre și cataloage, astfel de activități aducând tinerilor o motivație în plus pentru cunoaștere.


Ne propunem să aducem în atenția lor cât mai multe sisteme inteligente, sustenabile ce pot fi integrate și în amenajările din România pentru a ridica cât mai mult calitatea și modul de lucru, gândirea eficientă, practică și durabilă.

Suntem mândri să sprijinim educația și formarea viitorilor arhitecți și suntem încântați că am avut ocazia să împărtășim cu studenții experiențele noastre. Sperăm că această vizită le-a oferit o perspectivă utilă și inspirație pentru carierele lor viitoare și ne bucurăm să facem parte din dezvoltarea lor profesională.


PARTENERI Dacca