Deco Days 2022

Împărtășind experiențe.Educându-ne.Bucurându-ne de tot ce e în jur

 

Acestea sunt expresiile care au fost laitmotivul săptămânii anterioare. După cele 4 zile pline de zâmbete și voie bună am revenit la birourile noastre, la rutina zilnică și am decis să vă povestim puțin despre experiența pe care am avut-o la Deco Days din Cluj-Napoca, un eveniment dedicat comunității de designeri de interior din România.

Am fost prezenți cu câteva dintre cele mai remarcabile produse și branduri din portofoliul nostru, obiecte iconice de design de la Tom Dixon, Kartell, Bolon, Kristalia, Softline și DeVorm: spectaculoasele corpuri de iluminat Melt, setup-ul complet pentru living by Patricia Urquiola, scaunele Masters by Philippe Starck.

BrandsFurniture by Dacca a fost punctul de întâlnire pentru profesioniștii din domeniul designului interior, am fost încântați să vorbim și să împărtășim experiențe cu tinerii designeri, arhitecți, specialiști sau persoane interesate de design interior sau de idei/tendințe noi din domeniul public și rezidențial.

Una dintre zonele de lounge din cadrul evenimentului a fost creată de noi cu piese moderne de la Isku, piese foarte versatile care se potrivesc perfect în zona de birou, zona de întâlniri, sălile de joacă sau chiar pentru acasă.

De asemenea, am amenajat scena cu scaunele acustice și confortabile de la DeVorm care au creat o atmosferă călduroasă și i-au făcut pe speakeri să fie cât mai degajați în timpul discuțiilor.

Unul dintre obiectivele noastre principale, atât pentru Dacca, cât și pentru BrandsFurniture este acela de a prezenta branduri de top, de a promova doar produse de cea mai bună calitate și soluții durabile pentru orice proiect, atât din domeniul rezidențial, cât și public.

 

 

 


PARTENERI Dacca