Design interior pentru recepție și lobby hotel

În amenajarea unei clădiri din domeniul HoReCa, a unui hotel sau a unei pensiuni, trebuie să avem în vedere că recepția este primul element cu care luăm contact atunci când intrăm acolo. Amenajarea recepției unui hotel este primul pas pentru a crea un loc primitor și călduros pentru oaspeți. 

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea zonei de lobby / lounge a unui hotel – amenajarea spațiilor cu trafic intens, designul spațiului interior al recepției.

Amenajarea recepției pentru hotel sau pensiune

După imaginea exterioară de ansamblu a clădirii hotelului sau a unei pensiuni turistice, recepția (lobby-ul) este cea care ne formează prima impresie în ce privește interiorul. În consecință, amenajarea recepției pentru un hotel sau o pensiune ori alt tip de unitate HoReCa va ține seamă de impactul vizual, de durabilitatea și designul soluțiilor alese pentru pardoseli și pereți, de conceptul de design interior, modern și elegant.
 
Pentru amenajarea și designul interior al recepției sau lobby-ului, în ce privește pardoselile, recomandăm materiale precum pardoselile tip Bolon, în role, dale sau studio, mocheta cu design personalizat, de calitate superioară, clasa de trafic intens 33. La fel de bine putem să optăm pentru o recepție primitoare și elegantă, cu pardoseli din materiale naturale tip Marmoleum Modular,  parchet stratificat sau din vinil tip LVT.

Amenajarea recepției unui hotel trebuie realizată cu materiale rezistente la un volum mare de trafic, dar cel mai important este confortul și aspectul pe care îl oferă oaspeților, prin atmosfera pe care o creează, fie că este vorba de pardoseli, mobilier, mese și scaune, fotolii sau canapele și corpuri de iluminat. Conceptul de design trebuie să fie impecabil și adaptat nevoilor de funcționalitate.
 


PARTENERI Dacca