Servicii amenajare birouri manageriale și spații de lucru

Știm cu toții că mediul în care ne desfășurăm activitatea zilnică are un impact semnificativ asupra lucrului și a creativității. Astfel, ambientul din birou, atmosfera propice muncii, confortul și liniștea, lumina naturală sunt condiții importante pentru o zi de lucru eficientă. Proiectele de amenajări interioare pentru birouri, spații office trebuie să țină seamă de aceste aspecte, fie că vorbim de un sediu de firmă sau de instituții ale administrației publice.

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de spații office - birouri de lucru sau birouri manageriale – de la pardoseli, până la pereți și corpuri de iluminat sau soluții acustice.

Soluții amenajare office - birouri manageriale, spații de lucru și administrative

 

Pardoseala dintr-un birou are o influență importantă asupra ambientului, prin capacitatea de izolare fonică și termică, prin confort și design.

Prima noastra recomandare pentru amenajarea interioară a birourilor manageriale și a spațiilor de lucru este mocheta țesută compactă datorită avantajelor pe care le prezintă în exploatare pe termen lung. Este o pardoseala țesută din fire de poliamidă de cea mai înaltă calitate PA 6.6, are clasa de trafic 3.3 – comercial intens și rezistă excelent la scaunele cu rotile; este foarte densă și compactă, nu se tasează în zonele expuse frecării în mod repetat si nu formeaza acele "cărări" de uzură pe spațiile mai intens utilizate.

 
O altă soluție modernă, eficientă și durabilă, pentru designul interior al birourilor, este pardoseala Flotex. Recomandăm Flotex-ul pentru proprietăți precum: rezistența la trafic extrem, colecții cu rezoluție print HD, proprietăți antibacteriane și antialergice, izolare termică și fonică, întreținerea ușoară. Pentru amenajarea birourilor manageriale și a spațiilor office în general recomandăm o pardoseală ignifugată, antistatică, ușor de curățat și de întreținut, dezvoltată special pentru aceste tipuri de spații.

PARTENERI Dacca