Amenajare bucătării și anexe pentru instituții medicale

Design interior, amenajare bucătării pentru spitale și clinici medicale. Unitățile sanitare, de la spitale, clinici medicale și centre îngrijire și recuperare, până la cabinete medicale și laboratoare de analize medicale, sunt instituții unde igiena și curățenia sunt mai importante decât orice alte principii de amenajare interioară.

Pardoselile folosite pentru amenajarea unui spital sau a unei clinici trebuie să respecte normativele impuse de Ministerul Sănătății; trebuie să fie antiderapante și antistatice, fără rosturi (să fie suprafețe continue), foarte ușor de curățat și de igienizat, fabricate din materiale tratate antibacterian și antifungic.

Aceleași norme trebuie să le respecte și bucătăriile amenajate in spitale, clinici medicale sau centre de îngrijire și recuperare medicală. Pentru aceste spații este recomandată pardoseala de foarte bună calitate, fabricată din pvc, durabilă, antiderapantă și stabilă din punct de vedere dimensional.

La bucătăria profesională, pardoselile trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (să fie suprafețe continue), fabricate din materiale speciale ca să reziste acestor condiții specifice (chiar dacă aburul conține grăsimi si totul devine mai alunecos). 
Colecțiile noastre din categoria “covoare pvc antiderapante” sunt special concepute pentru astfel de spații si intrunesc toate cerințele solicitate in normele legale in vigoare. Pentru pereți in - bucătăriile profesionale- vă recomandam plăcile antibacteriene termoformante marca Bioclad.


PARTENERI Dacca