Amenajare bucătării și anexe pentru instituții de educație și învățământ

Bucătării special amenajate pentru grădinițe și creșe sau școli. Spațiile destinate copiilor, precum creșele și grădinițele sau școlile, sunt speciale pentru că trebuie să asigure micuților un mediu sigur și foarte curat, să fie durabile și foarte ușor de curățat și de igienizat, să nu necesite operațiuni costisitoare de întreținere.

Amenajarea bucătăriilor pentru grădinițe și creșe se supune acelorași exigențe de curățenie, durabilitate și eficiență a costurilor, astfel că alegerea soluțiilor pentru pardoseli și pereți va ține seamă de calitate, rezistență și durabilitate.
Soluțiile pentru pardoseli recomandate pentru amenajarea bucătăriilor și pentru spațiile de depozitare a alimentelor din școli, grădinițe și creșe sunt cele antiderapante, fără rosturi, ușor de curățat și de întreținut pe termen lung, care respectă normele de igienă pentru aceste tipuri de spații.
La bucătăria profesională, pardoselile trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (să fie suprafețe continue), fabricate din materiale speciale ca să reziste acestor condiții specifice (chiar dacă aburul conține grăsimi si totul devine mai alunecos). 
Colecțiile noastre din categoria “covoare pvc antiderapante” sunt special concepute pentru astfel de spații si intrunesc toate cerințele solicitate in normele legale in vigoare. Pentru pereți in - bucătăriile profesionale- vă recomandam plăcile antibacteriene termoformante marca Bioclad.
Pentru placarea pereților vă recomandăm plăcile antibacteriene BIOCLAD.

 PARTENERI Dacca