Amenajare interioară bucătării, restaurante - unități HoReCa

Amenajarea unei bucătării HoReCa trebuie să îmbine funcționalitatea și curățenia, utilizarea eficientă a spațiului, posibilitatea de a avea la îndemână atât ustensilele și aparatura de gătit, cât și ingredientele și sursele de lumină de lucru sunt foarte importante.

Principiul curățeniei este esențial, iar acesta depinde în mare măsură de organizarea mobilierului și a aparaturii, astfel încât să permită curățarea celor mai înguste spații și a colțurilor, dar și de alegerea pardoselilor și a soluțiilor pentru pereți.

Amenajări interioare HoReCa - bucătării profesionale pentru restaurante, cafenele, săli de evenimente și cluburi

Pentru designul interior al bucătăriilor profesionale din hoteluri și restaurante, cazinouri și săli evenimente sau cafenele, trebuie să alegem pardoseli foarte rezistente la murdărire, rezistente la agenți chimici de curățare și igienizare, ușor de întreținut pe termen lung. La amenajarea interioară a unei bucătării profesionale HoReCa, pardoselile trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (să fie suprafețe continue), fabricate din materiale speciale ca să reziste acestor condiții specifice (chiar dacă aburul conține grăsimi si totul devine mai alunecos). 

Colecțiile noastre din categoria “covoare pvc antiderapante” sunt special concepute pentru astfel de spații si intrunesc toate cerințele solicitate in normele legale in vigoare. Pentru pereți in - bucătăriile profesionale- vă recomandam plăcile antibacteriene termoformante marca Bioclad.


PARTENERI Dacca