Amenajare camere speciale pentru server

Camerele pentru server sunt anexe speciale care trebuie abordate diferit față de spațiile tehnice, prin prisma faptului că găzduiesc aparatură și componente electronice alimentate cu energie electrică și care trebuie să fie permanent în funcțiune, pentru că de ele depind operațiuni importante.

Încăperile speciale destinate aparaturii sau camerele pentru server sunt necesare în numeroase domenii de activitate și instituții, precum hoteluri și cazinouri, sedii de birouri și bănci, spitale, centre de îngrijire și unități medicale de orice fel, școli, licee și universități.
 
Pardoseala folosită la amenajarea camerelor pentru server trebuie să aibă proprietăți de conductibilitate electrică, astfel încât aparatura aflată în aceste încăperi speciale să fie în siguranță. Trebuie să fie o pardoseală rezistentă la suprasarcini și să suporte circulația aparaturii și a echipamentelor pe rotile.
 
Cea mai bună soluție pentru amenajarea camerelor pentru server este pvc-ul conductiv sau disipativ, datorită proprietăților sale speciale de a conduce curenții electrici prin pardoseală, direct la împământare. Pardoselile conductive produse de Forbo conţin fibre de carbon vizibile, ce transmit sarcina electrică, fără să afecteze aparatura din jur.
 
Padoseala conductivă protejează suprafeţele sensibile și transmite electricitatea statică prin stratul său dens de artere. Acestea sunt adunate de adezivul conductiv şi descărcate în pământ, cu ajutorul benzii de cupru. Sistemul de transmisie şi protecţie este unul natural, ce nu necesită solvenţi sau substanţe speciale, sub formă de ajutoare. Gradul de umiditate din aer nu afectează conductivitatea covorului. Este un material omogen, rezistent, fără rosturi și foarte ușor de curățat.


PARTENERI Dacca