Amenajare sală de cinema, teatru, sau de spectacole

Cinematograful, sala de concert sau de spectacole de teatru sunt locuri unde mergem să ne petrecem timpul liber într-un mod agreabil, să vizionăm un film sau un spectacol, împreună cu prietenii sau cu familia, să ne simțim bine. De aceea, sala de cinema, teatru, pentru spectacole  trebuie să fie spațioasă, confortabilă, primitoare și cu o foarte bună acustică.

Pentru amenajarea sălii de teatru, sau a unei săli de spectacole, trebuie să avem în vedere atât confortul și designul interior, cât și materiale cu o bună absorbanță fonică pentru pardoseli, pereți și mobilier. În plus, pardoselile pentru o sală de teatru sau cinematograf trebuie să fie rezistente la trafic intens, ușor de curățat și de întreținut. Puteți opta pentru o mochetă de calitate, personalizată, Flotex, sau covoare pvc de trafic intens. Pereții de obicei sunt acoperiti cu mochetă și drapaje de materiale textile ingnifugate. Aceste interioare trebuie să aibă o absorbanță fonică potrivită pentru o sală de spectacole sau de cinema, rezistentă la pete, durabilă și ușor de curățat.

Soluții de amenajare moderne pentru teatru – amenajare scenă, cabine pentru actori

Amenajarea scenei de teatru este întotdeauna o provocare, pentru că aceasta trebuie să fie durabiă, rezistentă dar și foarte flexibilă, multifuncțională. Scena teatrului trebuie să fie extrem de rezistentă la trafic, uzură și la suprasarcini, practică și ușor de întreținut.

Pentru proiectele de amenajare a scenei de teatru, recomandăm parchetul din lemn masiv, ce se integrează perfect în ambianța unei săli de spectacole. Parchetul masiv pentru trafic intens este extrem de rezistent, estetic, natural și se curăță bine, dacă se respectă indicațiile și soluțiile profesionale recomandate pentru curățare.

Atunci când vorbim de amenajarea cabinelor pentru actori, trebuie să notăm că funcționalitatea și confortul sunt la fel de importante. Pardoseala aleasă pentru amenajarea cabinelor pentru artiști trebuie să fie durabilă, ignifugată și foarte ușor de curățat. 


PARTENERI Dacca