Amenajare holuri și scări interioare pentru grădinițe și crese, școli și licee, universități sau biblioteci

În proiectele de amenajare și design interior pentru instituții de educație și învățământ, precum grădinițe și crese, școli și licee, universități sau biblioteci, durabilitatea, siguranța și curățenia sunt esențiale, fie că vorbim de pardoseli, pereți, mobilier sau alte accesorii interioare. Pe aceste criterii trebuie alese soluțiile de amenajare pentru holuri și scări, pentru sălile de clasă sau studiu, săli de lectură sau spațiile de servire a mesei ori locurile de joacă pentru cei mici.

În ce privește alegerea pardoselilor, pentru holurile și scările interioare dintr-o școală sau gradiniță, vom ține cont pe lângă siguranța la mers și rezistența la un volum de trafic ridicat și de controlul costurilor de întreținere pe termen lung. O soluție practică și eficientă în privința raportului între calitate și cost, este covorul pvc antiderapant, rezistent la trafic intens, antistatic, fără rosturi, ușor de curățat și întretinut.
Pentru pereți vă recomandăm tapetul personalizat Intuitive, placări cu plută pinuibilă pentru zonele de afisaj, precum și corpuri de iluminat sau diverse decorațiuni specifice pentru copii.


PARTENERI Dacca