Soluții amenajare holuri și scări interioare pentru hoteluri, cinematografe, teatre, centre culturale

Atât în hoteluri și restaurante, cât și în cinematografe, teatre sau centre culturale, designul și calitatea soluțiilor de amenajare a interioarelor, fie că vorbim de încăperi propriu-zise sau de holuri și scări, sunt esențiale păentru ca cei care trec pragul acestora să revină cu plăcere. Estetica, durabilitatea și întreținerea ușoară și ecpnomică pe termen lung sunt câteva dintre principiile generale ce stau la baza proiectului de amenajare pentru holuri și scări.

Pentru pardoseli, soluțiile recomandate pentru amenajarea durabilă și estetică a circulațiilor trebuie să fie rezistente la trafic intens și la murdărire, ușor de curățat, antistatice și ignifugate, cu o bună absorbanță fonică. Recomandăm mocheta personalizată de calitate, cu clasa de trafic 33 comercial intens, confortabilă la mers, creată special pentru holuri și scări cu un volum de trafic ridicat.

 
De asemenea, pardoseala inovatoare Flotex creată de Forbo este o soluție eficientă pentru o investiție durabilă în amenajarea holurilor și a scărilor interioare. Pardoseala Flotex este rezistentă la trafic extrem, confortabilă, are proprietăți antibacteriene și antialergice, capacitate de izolare termică și fonică.


PARTENERI Dacca