Amenajare zone de lucru și hale de producție pentru diferite industrii

Pentru amenajarea halelor de producție, de regula se alege o pardoseala ESD din pvc, datorită proprietăților lor speciale.

Pardoseli recomandate pentru hale de producție, ateliere de lucru: Colorex Ec, SD, basic Plus, Bioclad, Marm. Marbled, Solid, Linear

Recomandarea noastră este pardoseala tip Colorex produsă de Forbo conţin fibre vizibile de carbon în toată masa materialului, ca o rețea densă de artere. Această tehnologie unică asigură pardoselii păstrarea proprietăților tehnice pe toată durata de viață, o calitate esențială pentru protecția echipamantelor și proceselor tehnologice.


Pentru amenjarea halelor de producție din industria textilă, pardoselile trebuie să fie sigure la mers, confortabile, rezistente la foc și la contactul cu agenți chimici, rezistente la suprasarcini, foarte ușor de curățat și de igienizat. Recomandăm, pentru mediul de lucru din industria textilă, linoleumul 100% natural, proiectat special pentru astfel de spații, cu o grosime de 2.5 mm în strat omogen, cu clasa de trafic 3.4 - comercial intens. Linoleumul natural este rezistent la agenți chimici, antistatic, antibacterian și antifungic, prin natura materialului.


PARTENERI Dacca