Amenajare laboratoare și incinte speciale industriale

DACCA Group Trade are experiență în amenjarea de spații pentru diferite domenii industriale, de la zone de lucru și hale de producție, birouri manageriale, spații pentru servirea mesei și vestiare, până la laboratoare și incinte ce necesită condiții speciale.

Pardoseli recomandate pentru laboratoare industriale, camere curate: Colorex Ec, SD, basic Plus, Bioclad

Fie că vorbim de industria textilă, industria facrmaceutică, industria alimentară sau industria electronică și electrotehnică, laboratoarele și camerele curate sau incintele speciale impun o serie de norme de amenajare ce trebuie respectate.

În laboratoarele de cercetare și camerele curate, controlul riscurilor legate de igienă este esențial pentru menținerea integrității rezultatelor cercetărilor. Aceste spații dotate cu aparatură de mare precizie, extrem de sensibilă la descărcări electrostatice, impun o pardoseală conductivă care să preia aceste descărcări și să ofere siguranța celor din jur.

Laboratoarele si camerele curate sunt medii sterile, iar pardoselile trebuie să fie tratate antibacterian și antifungic. Recomandăm pentru amenajarea laboratoarelor și a camerelor curate din centrele industriale, pardoseli din pvc conductiv tip Colorex EC, care preiau descărcările electrostatice și in plus rezista la produse de decontaminare. 


PARTENERI Dacca