Soluții design interior pentru amenajare zona de recepție și lobby

Design interior, amenajare săli de cinema, teatru, centre SPA, beauty&wellness și săli de fitness. Spațiile destinate petrecerii timpului liber sunt supuse unui volum de trafic intens, iar recepția și lobby este spațiul cel mai solicitat, dar și cel ce oferă prima impresie vizitatorilor.
Dacca vă oferă soluții complete de amenajare pentru pardoseli, pereți, placări acustice, mobilier, scaune, fotolii, canapele, corpuri de iluminat și textile. Toate sistemele noastre sunt  profesionale și sunt concepute special pentru spațiile publice.

Amenajarea zonei de recepției si lobby într-un cinema, teatru, centru SPA, welness sau fitness, se va face cu pardoseli confortabile, rezistente la trafic intens și cu impact vizual puternic. 

O soluție modernă, foarte rezistentă și ușor de întreținut, potrivită pentru amenajarea recepției, a sălilor de așteptare ori a lobby-ului în orice domeniu de activitate, este Flotex-ul. Pardoseala Flotex este apreciată pentru proprietățile deosebite, precum rezistența la trafic extrem, rezistența la pete, posiblitatea de a fi personalizată la rezoluție HD, proprietățile antibacteriane și antialergice.

O altă opțiune sunt pardoselile modulare de tip LVT. Acestea prezintă avantajul că sunt foarte rezistente la trafic intens, ușor de curatat și intretinut și sunt disponibile in foarte multe colectii, oferind astfel o mare diversitate de culori și designuri.
Atunci cand dorim ca impactul vizual sa fie maxim, recomandarea noastra este pardoseala BOLON, in role, dale sau studio. 


PARTENERI Dacca