Amenajare recepție birouri – zonă lobby pentru clădiri de birouri și sedii administrative

Pentru proiectul de amenajare a unei clădiri de birouri, sediu adminsitrativ sau sediu de bancă,trebuie să avem în vedere că recepția este primul element cu care luăm contact atunci când intrăm acolo. Atât designul și amenajarea recepției, cât și confortul sau atmosfera relaxată și primitoare sunt aspecte care contribuie la prima imagine pe care vizitatorul și-o face despre instituția în care a intrat. 

Design interior spații birouri - amenajare recepție, lobby

După imaginea exterioară de ansamblu a sediului de birouri al unei companii sau a unei clădiri de birouri administrative, recepția (lobby-ul) este cea care ne formează prima impresie în ce privește interiorul.
 
MOBILIERUL DE RECEPȚIE este primul care conturează această primă impresie. Corpul de Recepție poate fi realizat din diverse materiale, dimensiuni, culori și forme, pentru a se integra în orice proiect de amenajare a spațiului de recepție. Pentru zona de așteptare sau lobby din zona de recepție, vă oferim colecțiile noastre de mese și scaune, fotolii, banchete, canapele pentru a crea un mediu plăcut acestei zone destinată așteptării sau pentru mici conversații.

CORPURILE DE ILUMINAT în zona de recepție trebuie să surprindă la fel ca și materialele de finisaj pentru pereți și pardoseli. Gama noastră de colecții de corpuri de iluminat vă oferă opțiuni variate pentru fiecare, de la cele mai renumite branduri în domeniu.
 
PARDOSELI pentru amenajarea recepției pentru clădirile de birouri, sau a lobby-ului: recomandăm materiale precum mocheta în dale sau rolă, cu design personalizat, de calitate superioară, clasa de trafic intens 33. La fel de bine putem să optăm pentru o recepție primitoare și elegantă, cu parchet masiv sau covoare personalizate.
 
De asemenea, este necesar ca la recepția unui sediu de birouri să avem ștergătoare profesionale, personalizate ca formă și design în funcție de forma și conceptul de design interior din încăpere. Recepția trebuie să fie elegantă, cu design personalizat, amenajată cu materiale rezistente la volum mare de trafic - cu clasa de trafic 33, comercial intens, confortabilă și foarte ușor de întreținut, având în vedere că se va curăța zilnic.


PARTENERI Dacca