Amenajare recepție și sală de așteptare – cabinete medicale, spitale, clinici

Zonele de intrare sunt primele spații cu care intră în contact un pacient sau un vizitator, atunci când trece pragul unei unități medicale, a unui cabinet medical sau a unui centru de îngrijire pentru vârstnici. Amenajarea spațiului de recepție și sală de așteptare pentru un cabinet medical, centru de îngrijire vârstnici, farmacie, spital sau clinică implică tehnici și materiale speciale, care să asigure confort, igienă și siguranță.

Amenajare recepție și sală de așteptare – cabinete medicale, spitale, clinici

În proiectele noastre de amenajare în domeniul sănătații, am acordat o atenție specială amenajării recepției și a sălilor de așteptare, fie că vorbim de cabinete medicale individuale sau de unități destinate sănătații mai complexe, precum, clinici sau centre de îngrijire.

Recepția și sala de așteptare pentru cabinete medicale și clinici, la fel ca întreaga unitate, trebuie să fie confortabile, bine igienizate, antibacteriene și ușor de curățat. Pentru amenajarea recepției sau a zonei de primire a pacienților, recomandăm folosirea mobilierului specializat pentru sala de așteptare a cabinetelor medicale sau a clinicilor.

Pardoselile pentru unitățile medicale trebuie să fie foarte rezistente la trafic, sigure la mers chiar și când sunt umede (antiderapante), rezistente la uzură și la interacțiunea cu agenții chimici de igienizare și curățare. Pardoselile pentru recepția cabinetelor medicale sau a spitalelor trebuie să fie continue (fără rosturi), antistatice, cu tratament antibacterian, ușor de întreținut pe termen lung.

Recomandăm pentru amenajarea zonei de recepție și sala de așteptare a pacienților într-un spital sau un centru de îngrijire, covoarele din pvc cu clasa de antialunecare R9 - R10, clasa de trafic comercial intens, antistatice, ignifugate, ușor de curățat și de igienizat.

Soluțiile noastre pentru finisarea pereților sunt special concepute pentru spațiile medicale, antibacteriene, durabile și ușor de întreținut.

PARTENERI Dacca