Design interior - amenajare recepție pentru învățământ și educație

DACCA Group Trade vă oferă pachetul complet de amenajare: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
Importăm direct toata gama de produse și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și  implementarea produsului.

Atât insituțiile de educație și învățământ, precum bibliotecile sau centrele culturale, gradinițele și școlile, cât și spațiile destinate petrecerii timpului liber, sunt supuse unui volum de trafic intens, iar recepția sau zona de intrare este spațiul cel mai solicitat, dar și cel ce oferă prima impresie vizitatorilor.

Amenajare grădinițe și creșe, școli sau universități, centre culturale.
Pentru amenjarea recepției unei instituții de învățământ sau a unui centru cultural, recomandăm pardoseli rezistente la volum mare trafic, sigure la mers, rezistente la uzură, antistatice, fără rosturi, tratate antibacterian și ușor de întreținut pe termen lung. în acest sens, soluțiile potrivite pentru amenajarea recepției sunt: covoarele pvc personalizate, LVT, marmoleum și pvc antiderapant.


PARTENERI Dacca