Amenajare restaurant - unități HoReCa

Există variate soluții pentru amenajarea unui restaurant, atât în privința pardoselilor și a pereților, cât și în privința mobilierului pentru restaurant și terasă sau a decorațiunilor. Pardoselile pentru amenajarea zonei de restaurant trebuie să fie durabile și ușor de curățat, să respecte normele de igienă impuse, să aibă un design în armonie cu specificul hotelului sau al ansamblului HoReCa din care face parte.

Pardoseli, accesorii și mobilier pentru amenajare restaurant

Pentru amenjarea zonei de restaurant în hoteluri, spații de servit masa și săli de evenimente sau cazinouri, recomandăm pardoseli de foarte bună calitate, durabile și ușor de întreținut, precum mocheta personalizată, parchetul masiv, dalele din PVC sau vinil (LVT) și pardoseala inovatoare Flotex.
 
Mocheta personalizată oferă opțiuni nelimitate în privința designului și a amenajării restaurantului, este confortabilă și durabilă, fie că vorbim de mochetă naturală din lână țesută sau mochetă din poliamidă.
 
Parchetul, sau pardoseala din lemn, oferă un ambient călduros, autentic, iar gama variată de colecții și culori permite ca parchetul să fie frumos integrat în tematica restaurantului, cu un impactul vizual puternic.

Flotexul îmbină rezistența covorului din vinil şi confortul mochetei, creând o pardoseală unică, extrem de potrivită pentru o sală de evenimente, amenajarea unui restaurant, a unei cafenele sau casino. Datorită proprietăților sale, Flotex este o pardoseală ultra-rezistentă, antialergenică şi antibacteriană, ușor de curățat și de întreținut.

Dalele din vinil LVT sunt soluția perfectă pentru amenajarea unui restaurant în care avem nevoie de o pardoseală cu aspect de parchet, de piatră sau marmură. Pardoseala LVT se întreține foarte ușor, este rezistentă la uzură, este antifonică și rezistentă la volum mare de trafic.

Mese si scaune restaurant în aceasta categorie vă propunem mese, scaune, fotolii, canapele, special create pentru amenajarea restaurantelor. Mobilierul poate fi ales din colecțiile standard sau realizat la comandă conform proiectului. Colectiile noastre de mese si scaune pentru restaurant sunt realizate din lemn sau alte materiale extrem de rezistente, usor de intretinut si sunt de diferite dimensiuni pentru ca spatiul restaurantului dvs. sa poata fi adaptat imediat diverselor nevoi in functie de tipul de evenimente.

PARTENERI Dacca