Amenajare sală de conferințe și evenimente pentru hoteluri și centre culturale

Atunci când vorbim de amenajarea unui spațiu de tip sală de conferință, facem referire la săli speciale destinate desfășurării de conferințe, evenimente speciale precum lansări de produse, workshopuri și seminarii sau traininguri. Cea mai importantă caracteristică a acestor săli de conferințe din hoteluri și centre culturale sau de învățământ este întotdeauna acustica.

Dacca vă pune la dispoziție toată gama de produse necesare unei amenajări complete a sălilor pentru evenimente, de la pardoseli la mobilier specializat pentru sala de conferință, placări pentru pereți și tapet personalizat pană la soluții acustice, corpuri de iluminat și textile.

Pardoseli, mobilier, soluții acustice pentru amenajare sală de conferințe

Soluțiile alese pentru designul interior și amenajarea sălilor de conferințe trebuie să asigure o bună absorbanță fonică, să fie rezistente la volum mare de trafic și să fie curățate repede și ușor, iar designul personalizat, modern și de bun gust, să ofere spațiului o notă de eleganță.
 
În privința pardoselilor, vom alege pentru o sală de conferințe și evenimente speciale o mochetă personalizată, de foarte bună calitate, cu clasa de trafic 33, confortabilă la pășire, ușor de întreținut pe termen lung.
 
De asemenea, putem alege pardoseala Flotex produsă de Forbo, o soluție inovatoare perfectă pentru săli de evenimente și săli conferințe sau alte tipuri de spații din hoteluri sau centre culturale, care îmbină confortul mochetei cu rezistența pvc-ului. Pardoseala Flotex este rezistentă la trafic extrem, are proprietăți antibacteriene și antialergice, capacitate de izolare termică și fonică, iar întreținerea se face cu ușurință, cu ajutorul unui sistem profesional de curățenie cu injecție / extracție.


PARTENERI Dacca