Soluții amenajări interioare și design zonă de relaxare în hotel, sală fitness și îngrijire

Un hotel care se respectă și oferă oaspeților servicii de cazare și de servire excelente, pune la dispoziția acestora și spații speciale pentru relaxare și îngrijire. Sălile de fitness, spațiile de relaxare și îngrijire, cu servicii specializate de masaj și saună, manichiură și pedichiură sau coafor impun reguli speciale de amenajare interioară, de la confort și facilități moderne, până la igienă și siguranță.

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea zonei de relaxare din interiorul unui hotel – de la amenajarea sălii pentru fitness până la amenajarea centrului spa și de îngrijire în stil HoReCa.

Servicii design interior pentru zona de relaxare a unui hotel

Pardoselile pentru amenajarea interioară a sălii fitness, a zonei de relaxare și amenajarea centrului spa  din hoteluri trebuie să fie practice, confortabile și sigure, rezistente la impact și să aibă capacitatea de amortizare a șocurilor. Un tip de pardoseală potrivită pentru aceste spații de îngrijire și întreținere corporală este linoleumul special proiectat pentru activitățile sportive indoor.
 
Linoleumul natural are proprietăți antibacteriene, este antiderapant și conferă siguranță, este durabil și ușor de întreținut. Flotex-ul este, de asemenea, o pardoseală care se pretează foarte bine la designul interior și specificul activităților dintr-o sală de fitness, datorită unor proprietăți speciale, precum durabilitatea și rezistența la șocuri, izolarea termică și fonică, tratamentul antibacterian sau propritetățile antialergice.


PARTENERI Dacca