Amenajare clinici și spitale, centre de îngrijire: saloane pentru pacienți, băi și dușuri

Saloanele spitalelor trebuie să fie amenajate cu pardoseli sigure la mers, rezistente la trafic și la uzură, tratate antibacterian, antistatice, ușor de curățat și de întreținut.

Pardoselile pentru saloanele de pacienți din spitale și centre de îngrijire trebuie să corespundă normativelor impuse de către Ministerul Sănătății. Recomandăm linoleumul 100% natural, proiectat special pentru spații sanitare, cu o grosime de 2.5 mm în strat omogen, cu clasa de trafic 3.4 - comercial intens, rezistent la agenți chimici. Pardoseala pentru unitățile medicale trebuie să fie antistatică, antibacteriană, fără rosturi și să se poată curața ușor.

Amenajarea băilor și a dușurilor pentru unități medicale, spitale, clinici și centre de îngrijire vârstnici

Proiectul de amenajare pentru băile și dușurile dintr-o unitate medicală trebuie să țină seamă, în primul rând, de specificul acestor spații – contactul pardoselilor cu apa, săpunul și să nu alunece pacienții la dus. Recomandăm, pentru amenajarea băilor și a dușurilor în clinici și spitale, covoarele din pvc antiderapant, foarte rezistente la trafic și la murdărire, care pot fi igienizate și curățate foarte ușor. Aceste suprafețe special concepute pentru grupurile sanitare și spații umede sunt antiderapante și fara rosturi.


PARTENERI Dacca