Soluții de amenajare și design interior pentru spații de relaxare și îngrijire, săli de fitness

Un hotel care se respectă și oferă oaspeților servicii de cazare și de servire excelente, pune la dispoziția acestora și spații speciale pentru relaxare și îngrijire. Sălile de fitness, spațiile de relaxare și îngrijire, cu servicii specializate de masaj și saună, manichiură și pedichiură sau coafor impun reguli speciale de amenajare interioară, de la confort și facilități moderne, până la igienă și siguranță.

Pardoselile pentru amenajarea acestor spații de relaxare și întreținere pentru hoteluri, trebuie să fie practice, confortabile și sigure, rezistente la impact și să aibă capacitatea de amortizare a șocurilor. Un tip de pardoseală potrivită pentru aceste spații de îngrijire și întreținere corporală este linoleumul special proiectat pentru activitățile sportive indoor.

Linoleumul natural are proprietăți antibacteriene, este antiderapant și conferă siguranță, este durabil și ușor de întreținut. Flotex-ul este, de asemenea, o pardoseală care se pretează foarte bine pentru amenajarea unei săli de fitness, datorită unor proprietăți speciale, precum durabilitatea și rezistența la șocuri, izolarea termică și fonică, tratamentul antibacterian sau propritetățile antialergice.


PARTENERI Dacca