Amenajare spatii imagistica medicala, radiologie, bloc operator, terapie intensiva, camere sterile

Laboratoare, cabinete de radiologie și camere sterile pentru spitale și clinici medicale. Normativele în domeniul medical impun reguli stricte, în privința igienei și a securității, a funcționalității, a durabilității și eficienței amenajărilor din spitale și clinici. Cabinetele de radiologie sunt dotate cu aparatură medicală de înaltă precizie, cu risc de descărcări electrostatice.

Pardoseli recomandate pentru imagistica și radiologie, bloc operator, terapie, camere sterile: Colorex Ec, SD, basic Plus, Bioclad

Pentru amenajarea cabinetelor de radiologie recomandăm pardoseli din pvc conductiv sau disipativ, care preiau încărcările electrostatice. 
Colorex EC este o pardoseală certificată pentru "Camere curate", rezistă la agenți chimici specifici utilizați în decontaminare.

Pentru amenajarea blocului operator, a laboratoarelor de analize sau a saloanelor de terapie intensiva, avem, de asemenea, soluții speciale de amenajare. Pardoselile pvc ESD au rolul de-a preveni descărcările electrostatice, care pot cauza disfuncționalități sau erori echipamentelor medicale electronice. 


PARTENERI Dacca