Amenajare zonă de intrare - ștergătoare. Servicii amenajare și design interior

Zona de intrare sau zona ștergătoarelor este primul spațiu al unui imobil, cu care intrăm în contact. Este important ca acesta să fie estetic, eventual personalizat cu însemnele instituției și să fie practic, în sensul funcționalității și al durabilității. Fie că vorbim de imobile din domeniul HoReCa, de clădiri de birouri private sau sedii ale instituțiilor publice, amenajarea zonei de intrare trebuie să opteze pentru astfel de soluții speciale.

Soluții moderne pentru amenajarea zonelor de intrare, în orice tip de imobil

Recomandăm ca amenajarea zonelor de intrare, din orice spațiu public să fie făcută cu ștergătoare profesionale pentru exterior și interior, gândite să funcționeze ca un sistem. 
Sistemul de ștergătoare oprește mizeria să pătrundă în interiorul clădirii, spațiile interioare se mențin curate mai mult timp; pardoselile interioare sunt mult mai puțin expuse uzurii premature, iar costurile de curățare și întreținere a spațiilor interioare se reduc semnificativ. 

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea zonei de intrare în clădiri administrative, sedii de birouri sau HoReCa, spații de îngrijire și relaxare cu ștergătoare ce rezistă traficului intens și protejează pardoseala. 


PARTENERI Dacca